İbradı Yazısı Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

İbradı Yazısı Büyük İlgi Görüyor

İbradı Yazısı Büyük İlgi Görüyor

Antalya’nın İbradı İlçe Belediyesi tarafından ilçenin girişindeki Hisar Tepesi’ne yerleştirilen dev İbradı yazısı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

13.10.2014 13:27

Antalya'nın İbradı İlçe Belediyesi tarafından ilçenin girişindeki Hisar Tepesi'ne yerleştirilen dev İbradı yazısı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Vatandaşların yazıyla birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplarken, dev "İbradı" yazısı gelin ve damatların da vazgeçilmez mekanları arasına girdi. Yazının bulunduğu Hisar Tepesi konumu itibari ile ziyaretçilerine İbradı ve Alabalık vadisine doğru çok yönlü bir manzara sunuyor.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ise yaptığı açıklamada, "Kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz bu yazı ve çevresindeki park alanı vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılandı. İlçemizi ziyarete gelen her konuğun gezdiği ve fotoğraf çektirdiği bir yer haline geldi. Buradaki park düzenleme çalışmalarımızda artan talebe göre yeniden şekillenerek devam ediyor" dedi.

İbradı yazısı 1.5 metre yüksekliğindeki harflerden oluşurken, 15 metrelik bir alana yayılıyor. Harflerinde bulunan led ışık sistemi yazının gece de okunabilmesini sağlıyor. Yazıya kötü niyetli kişilerin zarar vermemesi için 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları ile korunduğu belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbradı Yazısı Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement