Haytap Yönetimi Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Haytap Yönetimi Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Haytap Yönetimi Başkan Çetinkaya\'yı Ziyaret Etti

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yönetimi, Kumluca Belediyesi'ne ait hayvan barınağının eksikleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

16.09.2013 17:48

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yönetimi, Kumluca Belediyesi'ne ait hayvan barınağının eksikleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

HAYTAP Başkanı Nesrin Çıtırık, Koordinatör Timur Uganda, HAYTAP Kumluca Temsilcisi Şaziye Koçyiğit, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. HAYTAP Başkanı Çıtırık, Başkan Çetinkaya'ya ziyaret ettikleri Kumluca Belediyesi'ne ait hayvan barınağının eksikliklerini anlattı.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Süleyman Falay, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, Doğa Koruma Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğünden Veteriner Hekim Emre Karacan, Kumluca Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Veteriner Hekimler Mehmet Alkan ve Mehmet Nuri Dinler de hazır bulunduğu ziyarette, HAYTAP Başkanı Nesrin Çıtırık, "Hayvan barınağının kısırlaştırma bölümü, kapalı alanlar, zeminin beton kaplaması ve rahatsızlığı olan hayvanların ayrı tutulması gibi eksiklikler var. Bunların giderilmesini rica ediyoruz" diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise, "Ülkemizin binlerce ilçesinden yaklaşık 100 kadarında hayvan barınağı var. Eski yıllarda hayvan barınağı gibi bir anlayış yoktu. Biz bu noktaya gelmişsek daha iyisini de yaparız. Barınağımızın şartlarını iyileştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Çıtırık Başkan Çetinkaya'ya gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haytap Yönetimi Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement