Harun Yenice MHP'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Harun Yenice MHP'den Milletvekili Aday Adayı

Harun Yenice MHP\'den Milletvekili Aday Adayı

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Uzman eğitimcilik görevinden istifa eden Harun Yenice, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kars Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.

11.02.2015 16:30

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Uzman eğitimcilik görevinden istifa eden Harun Yenice, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Kars Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Kars İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında 33 yıllık mesleki hayatından istifa ettiğini belirten Yenice, Kars'ın sorunlarını bildiğini ve Kars'ta yaşadığını hatırlatarak milletvekili olarak Kars'a hizmet etmek istediğini söyledi.

Harun Yenice, "7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler için 33 yıllık mesleki hayatımdan dün itibariyle istifa ettim. ve Allah nasip ederse aktif politikada Kars'a, Kars'ta oturan bir kişi olarak Karslıya hizmet etmek için göreve talibim. Yalnız benim partim değil, diğer partilerden aday adayı olan bütün milletvekili aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

MHP'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Yenice, "Bölgemizin sesi olmak, bölgemizin gücü olmak, ilimizin sesi olarak inşallah partim ve yüce milletim icazet verdiği takdirde mecliste dar gelirlinin, emeklinin, çalışanın, memurun, çiftçinin, esnafın, bütün kesimlerin sesi olmak, kulağı olmak, gözü olmak amacımız budur. Bu bir sevda işidir. Bu benim 3'ncü dönem istifam. 2007'de yine MHP'den aday oldum. 2011 seçimlerinde MHP'den liste 2 yine milletvekili adayı oldum. Bugün de bu göreve talibim. Özellikle Sayın Genel Başkanım, parti üs yönetimimiz, vatandaşlarımıza uygun gördüğü takdirde aktif politikada Kars'a, Karslının emrinde olarak hizmet etmeğe talibim" diye konuştu.

Kars'ta her kesim tarafından sevilen Harun Yenice'nin MHP'den milletvekili aday adayı olması partiye yakın çevrelerce de olumlu karşılandı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harun Yenice MHP'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement