Gölbaşı'nda 'Tövbekâr' Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda 'Tövbekâr' Oyunu Sahnelendi

Gölbaşı\'nda \'Tövbekâr\' Oyunu Sahnelendi

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediyesi’nin, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gözyaşı Geceleri programı kapsamında sergilenen ’Tövbekar’ oyunu büyük beğeni topladı.

23.11.2015 11:04

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediyesi'nin, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gözyaşı Geceleri programı kapsamında sergilenen 'Tövbekar' oyunu büyük beğeni topladı.

Gölbaşı Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesi Gözyaşı Geceleri programı kapsamında 'Tövbekar' isimli oyun sahnelendi. Efsane salonda gerçekleştirilen programa çok sayıda davetli katıldı. 'Tövbekar' isimli oyun izleyenlerden tam not alırken, salonda duygusal anlar yaşandı. Oyunun ardından kısa bir konuşma yapan Yazar Haşim Akten, oyunun sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek rahatsızlığı sebebiyle oyunu izleyemeyen Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Oyundan sonra Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, oyunculara ve Haşim Akten'e çiçek vererek, teşekkür etti. Daha sonra Akten, yazdığı kitapları okuyucularına imzaladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda 'Tövbekâr' Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement