Gençlik ve Spor Konfederasyonundan Binali Yıldırım Sevinci - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Konfederasyonundan Binali Yıldırım Sevinci

Gençlik ve Spor Konfederasyonundan Binali Yıldırım Sevinci

Gençlik ve Spor Konfederasyonu, AK Parti Genel Başkan Adaylığı’na Binali Yıldırım’ın adaylığının açıklanmasını sevinçle karşıladı.

21.05.2016 18:36

Gençlik ve Spor Konfederasyonu, AK Parti Genel Başkan Adaylığı'na Binali Yıldırım'ın adaylığının açıklanmasını sevinçle karşıladı.

Konfederasyonun genel merkezinden yapılan açıklamada 22 Mayıs 2016 günü yapılacak olan AK Parti olağanüstü genel kurulda Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın tek aday gösterilmesinden dolayı duyulan memnuniyet dile getirildi. Konfederasyonun Genel Merkez Sözcüsü Emin Karataş, "Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye de bulunan 81 İl Başkanlığımız 22 Mayıs pazar günü yapılacak olan AK Parti olağanüstü kongrede AK Parti Genel Başkanlığına aday olan Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırıma başarılar diliyoruz. Sayın Binali Yıldırım ülkemize Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı olarak büyük hizmetler yapmıştır. İnanıyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak ta büyük hizmetler yapacaktır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Konfederasyonundan Binali Yıldırım Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement