Gençlik Platformu ve Öğrenci Meclisi'nin 2. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gençlik Platformu ve Öğrenci Meclisi'nin 2. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Gençlik Platformu ve Öğrenci Meclisi\'nin 2. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Adana Gençlik Platformu ve Adana Öğrenci Meclisi'nin kuruluşunun 2.yıldönümü kutlandı.

17.09.2013 16:54

Adana Gençlik Platformu ve Adana Öğrenci Meclisi'nin kuruluşunun 2. yıldönümü kutlandı.

Adana Gençlik Platformu ve Adana Öğrenci Meclisi'nin kuruluşunun 2. yıldönümü etkinliği Sürmeli Oteli'nde gerçekleşti. kutlama etkinliğine Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Seyhan Belediyesi Başkanı Azim Öztürk, Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Adana Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç çok sayıda öğretmen, öğrenci ve ailesi katıldı.

Adana Gençlik Platformu ve Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Miraç Tunç, "Gençlik platformu demek Hz. Peygamberin 610 yılında başlayan davasının 2013 yılındaki devamı demektir. Gençlik platformu demek Hz. Hamza'nın cesareti ile Hz. Ömer'in Adaleti ile Hz. Ali'nin bilginliğini yaymak demektir. Hz. Eyüp'ün sabrı ile sorunlara yaklaşmak demektir. Gençlik platformu Gazi Mustafa Kemal'in Suud Kralına yazdığı mektup kağıdı demektir. Merhum Adnan Menderes'in 'Biz bu yola kefenimiz ile çıktık', Merhum Turgut Özal'ın 'Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz',Yiğit Adam Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Bir elinde Kuran bir elinde bilgisayar olan bir gençlik istiyorum dediği', Mücahid Necmettin Erbakan'ın 'İman varsa imkan da vardır, Bir milletin gücü tankı topu tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır' dediği platformdur. Bunun için bu platforma sahip çıkmalı ve insanlığın kurtuluş reçetesi için bir kalem görevi görmeliyiz" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 'Yılın En Aktif Meclisi' ödülünü Öğrenci Meclisi Başkanı Miraç Tunç' a takdim etti. Yemek programının ardından Başkan Miraç Tunç'ta yönetim kurulu üyelerine plaketlerini takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Platformu ve Öğrenci Meclisi'nin 2. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement