Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Türkiye'ye Damgasını Vurdu - Son Dakika
Yerel

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Türkiye'ye Damgasını Vurdu

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Türkiye\'ye Damgasını Vurdu

Her üç ayda bir farklı illerde yapılan Genç MÜSİAD Genel Değerlendirme toplantısı İstanbul'da yapıldı.

01.10.2013 09:57  Güncelleme: 09:59

Her üç ayda bir farklı illerde yapılan Genç MÜSİAD Genel Değerlendirme toplantısı İstanbul'da yapıldı. Toplantında Düzce Genç MÜSİAD Şubesi en başarılı şube seçilerek ödüle layık görüldü. Düzce 4 kez üst üste başarılı şube seçildi.

Genç MÜSİAD Genel Değerlendirme Toplantısı İstanbul MÜSİAD binasında yapıldı. Toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal, Genç MÜSİAD Şube Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuruluşundan bugüne kadar her değerlendirmede Türkiye'nin başarılı şubeleri arasında seçilen ve derece yapan Genç MÜSİAD Düzce Şubesi bu toplantıda da en başarılı 3 şube arasında gösterilerek ödüle layık görüldü.

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi adına Şube Başkanı Serkan Verep ödülünü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile toplantıya katılan milletvekillerinin elinden aldı.

Şube Başkanı Serkan Verep, mutluluğunu ifade ederek "Kurulduğumuzdan bu güne kadar öz veri ile çalışan üye arkadaşlarımız sayesinde şubemiz dördüncü kez en başarılı şubeler arasında gösterildi. Çalışmalarımızı bundan sonrada aralıksız ve Düzce'nin menfaatleri yönünde yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bizi bu başarıya taşıyan MÜSİAD Düzce Şubesi ile Düzceli hemşehrilerimize de teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Türkiye'ye Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement