Fethiye İlçe Müftülüğü Ramazanı Karşılama Şenliği Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Fethiye İlçe Müftülüğü Ramazanı Karşılama Şenliği Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü Ramazanı Karşılama Şenliği Düzenliyor

Muğla'nın Fethiye İlçe Müftülüğü, 10 Mart tarihinde saat 14.00 ile 19.00 saatleri arasında Yeni Hamidiye Camii bahçesinde Ramazanı karşılama şenliği düzenleyecek. Etkinlik kapsamında çocuklar için birçok etkinlik düzenlenirken, bol eğlence ve aktiviteler yer alacak. Ayrıca katılımcılara çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edilecek. Şenlikte sürpriz etkinlikler de düzenlenerek katılımcıların keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor.

08.03.2024 14:48  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçe Müftülüğü, 10 Mart tarihinde saat 14.00 ile 19.00 saatleri arasında Yeni Hamidiye Camii bahçesinde Ramazanı karşılama şenliği düzenleyecek.

Fethiye İlçe Müftülüğü, 10 Mart tarihinde saat 14.00 ile 19.00 arasında Yeni Hamidiye Camii bahçesinde Ramazanı karşılama şenliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında çocuklar için birçok etkinlik düzenlenirken, bol eğlence ve aktiviteler yer alacak. Ayrıca katılımcılara çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edilecek. Şenlikte sürpriz etkinlikler de düzenlenerek katılımcıların keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye İlçe Müftülüğü Ramazanı Karşılama Şenliği Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement