Eskişehir'den 7 Tır ve 1 Kamyon Daha Halep İçin Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den 7 Tır ve 1 Kamyon Daha Halep İçin Yola Çıktı

Eskişehir\'den 7 Tır ve 1 Kamyon Daha Halep İçin Yola Çıktı

Eskişehir Valiliği tarafından başlatılan ’Mazlumun Umudu Sen Ol’ aynı yardım kampanyası kapsamında toplanan 7 TIR ve 1 kamyon yardım malzemesi Halep için yola çıktı.

21.12.2016 12:02

Eskişehir Valiliği tarafından başlatılan 'Mazlumun Umudu Sen Ol' aynı yardım kampanyası kapsamında toplanan 7 TIR ve 1 kamyon yardım malzemesi Halep için yola çıktı.

Eskişehir Valiliği önünden hareket eden TIR'ları yolcu etmeye; Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Eskişehir İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin, Kızılay ve AFAD personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TIR'lar yola çıkmadan önce bir konuşma yapan Eskişehir Valisi Azmi Çelik, bugün gönderilecek araçlarla birlikte şimdiye kadar toplam 10 TIR'lık yardım malzemesinin gittiğini belirtti. Vali Çelik, "Şimdiye kadar 3 TIR, daha sonrasında yine 7 TIR olmak üzere toplam 10 TIR yardım malzemesini güney komşumuza Suriye'ye, Halep başta olmak üzere gönderiyoruz. Bugün yine Eskişehirli hayırseverlerin ve tüm Eskişehirli hemşehrilerimizin büyük bir özveriyle aralarında toplamış oldukları yardımları yine aynı bölgeye intikal ettirmek üzere birlikteyiz. Allah onların yardımcısı olsun, Allah milletimizin yardımcısı olsun. Zor bir dönemden geçiyoruz. Maalesef ülkemizin içerisinde de zaman zaman bizleri üzen, canımızı sıkan hadiseler oluyor. Allah şehitlerimize de rahmet eylesin" şeklinde konuştu.

Vali Çelik'in konuşması ve ardından Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin tarafından yapılan dualardan sonra yardım malzemesi taşıyan 7 TIR ve 1 kamyon Halep'e doğru yola çıktı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den 7 Tır ve 1 Kamyon Daha Halep İçin Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement