Eski Başkan Aydın'ın Facebook'taki Paylaşımı Günün Konusu Oldu - Son Dakika
Yerel

Eski Başkan Aydın'ın Facebook'taki Paylaşımı Günün Konusu Oldu

Eski Başkan Aydın\'ın Facebook\'taki Paylaşımı Günün Konusu Oldu

AK Parti'li eski Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın’ın, ağır eleştirilerinin yer aldığı, facebook'taki paylaşımı Uşak’ta gündem oluşturdu.

13.12.2013 12:10

AK Parti'li eski Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın'ın, ağır eleştirilerinin yer aldığı, facebook'taki paylaşımı Uşak'ta gündem oluşturdu.

2004 - 2009 yılları arasında Uşak Belediye Başkanlığı görevi yapan, görev yaptığı sürede de sempatik olduğu kadar, kullandığı argo kelimelerle gündemden düşmeyen Mesut Apaydın'ın, dün gece sosyal medyadaki profilinde paylaştığı bir yazı Uşak'ta gündem oldu.

Bugün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacağı ileri sürülen AK Parti'nin Uşak Belediye Başkan adayı Nurullah Cahan'ın, yanlış tercih olduğunu düşünen bazı Uşaklı Ak Partililere ithafen yazdığı mesajda, Apaydın şu cümleleri kullandı: "AK Parti aday belirleme işini çok yönlü, demokratik, katılımcı ve bilimsel yöntemle yapmaktadır. Teşkilatına sordu. Defalarca kamuoyuna sordu. Yetmedi bir kez daha anket yaptırdı. Şehrin akil insanlarının görüşünü aldı. Siyaset bilimci, istatistikçi analistlerin görüşünü aldı. Pek çoğu profesör MKYK üyelerinin müzakerelerinin oylamaları sonucu adayını açıkladı. Şimdi Uşak'ta ağzı lağım kokan kokana. Bazı AK Partili olduğunu iddia eden kişilerin, bizim aday yanlıştı demelerine karşılık onlara denecek bir şey var: senin ağzına tüküreyim. Sen Ak Partili değilsin. Hem Tayyibim diyeceksin, hem de sana gönderdiği emanete (adaya) hıyanet edeceksin".

Apaydın, yazdığı mesajın altına yorum yaparak, farklı partilerden gelen eleştirilere de cevap vererek şöyle devam etti: "Herkes kendi demokratik tercihlerini yapmakta özgürdür. Kişilerin bu tercih hakkına sonsuz saygı duyarım. Başbakanı sevmeyebilirsiniz. Her sevmediğinize kedi, köpek, hayvan gibi benzetmeler yapmanız sizin ruh halinizi gösterir. ve kişisel hakaretlerin hukuki sonuçlarının düşünülmesini tavsiye ederim". - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Başkan Aydın'ın Facebook'taki Paylaşımı Günün Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement