Erfelek Belediyesi'nde Toplu Sözleşme - Son Dakika
Yerel

Erfelek Belediyesi'nde Toplu Sözleşme

Erfelek Belediyesi\'nde Toplu Sözleşme

Genel İş Sendikası Sinop Şubesi ile Erfelek Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

20.12.2013 15:55  Güncelleme: 17:03

Genel İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Bülent Eroğlu Erfelek Belediyesi'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, sözleşmenin 2014 ile 2017 yıllarını kapsadığını belirtti.

Eroğlu, "Üyelerimizin maaşlarına birinci yıl almış oldukları ücretlerin üzerine yüzde 17, sosyal yardımlara yüzde 10 ve 2. ve 3. yıllarda aynı olmak üzere zam yapıldı. İşçilerimize hayırlı olsun" dedi.

Bu sözleşme çalışanların maaşlarına birinci yıl ortalama 300 lira, ikinci yıl ortalama 350 lira, üçüncü yıl ise 400 lira net zam yapılmış olma durumunu Eroğlu, "Belediye Başkanımız Muzaffer Şimşek başta olmak üzere daire amirlerine iş yeri temsilcisine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Şimşek'in işçilerimize ve sendikamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir sözleşme oldu" ifadelerinde bulundu.

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek de kendisinin emekli öğretmen olduğunu belirterek, "Emeğe saygım büyük, çalışanlarımıza elimizden  gelen en iyi zammı vermeye çalıştık" diye konuştu.

Şimşek, sözleşmenin iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

İmza törenine, Şimşek ve Eroğlu'nun yanı sıra sendika şube sekreteri Şenol Öztürk, iş yeri baş temsilcisi Serkan Yalçınkaya ve işçiler katıldı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erfelek Belediyesi'nde Toplu Sözleşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement