Erdoğan Tok'un Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok'un Seçim Çalışmaları

Erdoğan Tok\'un Seçim Çalışmaları

AK Parti Kökçüoğlu Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

05.03.2014 17:40

AK Parti Kökçüoğlu Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin(SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

İkinci Bulvar'ın tek şeridinin trafiğe kapanmasına neden olan açılışta "Ülkede Erdoğan, İlkadım'da Erdoğan" sloganlarıyla karşılanan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Bu kalabalığı gören muhalefet parti liderleri burada miting yapardı" dedi.

YENİ: "ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM"

AK Parti'ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çirkin senaryoların üretildiğine dikkat çeken AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Türkiye'nin süper güç olmasını istemeyen karanlık güçlerin ülkenin iç karışıklığa sürüklenmesini istediğini söyledi. Yeni, 30 Marttaki yerel seçimleri bağımsızlık mücadelesi olarak gördüğünü ifade etti.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, İlkadım'ın her mahallesinde, her sokağında büyüyerek artan teveccühün yansımasını gördüklerini söyledi. Geçmişe takılmadan geleceğe kararlı ve emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Tok, İlkadım'da kaybedilen yılların telafisinin AK Parti belediyecilik anlayışı ile sağlanacağını kaydetti. Tok, eskiden 'varoş' diye tabir edilen Kökçüoğlu Mahallesi'nden geçen 2. Bulvar Yolu'nun çevrede sağladığı ve kazandırdığı değişimin herkesin farkında olduğunu belirtti.

SEMT SPOR MERKEZLERİ PROJESİ

Geriye değil daima ileriye baktıklarını kaydeden Erdoğan Tok, "Mahallerde spor tesisleri inşa ederek, gençlerin sporla meşgul olmasını sağlayacağız. Mini futbol sahası, basketbol, voleybol, tenis ve çok amaçlı açık ve kapalı spor alanlarıyla çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutarak topluma faydalı bireyler olarak kazandıracağız" diye konuştu.

GENÇLİK MERKEZİ VE OKULLARA SPOR ALANI

Okullara spor alanları yaparak öğrencilere sporu sevdirmeyi düşündüklerini ifade eden Tok, "Öğrencilerimize sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla okullara spor alanları yapacağız. Yine gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyokültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla gençlik merkezleri inşa edeceğiz. Gençlerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ürettiklerini gençlik merkezinde sunma ve sergileme fırsatı bulacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kökçüoğlu Mahallesi SKM açılışı AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol'un katılımlarıyla gerçekleşti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok'un Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement