Erdemli'de Başarılı Öğrencilere Kupa ve Madalyaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Başarılı Öğrencilere Kupa ve Madalyaları Verildi

Erdemli\'de Başarılı Öğrencilere Kupa ve Madalyaları Verildi

Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün “Açık Okul Projesi” kapsamda yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

30.05.2014 16:06

Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Açık Okul Projesi" kapsamda yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Kaymakam Osman Taştan, Erdemli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Müdürlüğü'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dereceye giren öğrencileri kutladı.

Bu öğrencilerin gelecekte daha güzel işlere imza atacağına inandığını ifade eden Taştan, "Bunun için tek yapmanız gereken şey kendi bilginizin becerinizin farkına varmak ve rakip diye gördüğünüz, yarıştığımız kişilerden bağımsız çalışmak. Hedefiniz muhakkak en yüksekler olmalı. Eğer gayret ederseniz sizin içinizden de mutlaka Türkiye,  Avrupa, dünya ve hatta olimpiyat şampiyonları da çıkacaktır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de  2013-2014 eğitim öğretim yılı içinde okul sporları dalında bin 295 öğrencinin katıldığı etkinliklerde  727 karşılaşmanın yapıldığını söyledi.

Okul sporları dalında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek istediklerini belirten Metin, şöyle konuştu:

"Amaçlarımızdan birisi de gençlerimize sporu sevdirmek ve spor yaptırmaktır. Sportif aktivitelerle uğraşanlar zararlı alışkanlıklardan uzak dururlar.  İkincisi ise spor sizlerin sağlıklı yetişmenize yardımcı olur. Hepimiz iyi bilmekteyiz ki spor demek sorumluluk demektir. Spor doğal bir öğrenme ortamı sağlayarak arkadaşlıklarınızı ve kişiliklerinizi geliştirmeyi sağlar."

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Başarılı Öğrencilere Kupa ve Madalyaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement