Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası Başladı

Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası Başladı

Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası, düzenlenen törenle başladı.

02.08.2014 11:35

Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası, düzenlenen törenle başladı.

Güzeloluk Mahallesi futbol sahasında 24 takımın katıldığı futbol turnuvasının açılışında konuşan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, turnuvanın centilmenlik çerçevesinde ve kardeşliği pekiştirici özellikte geçmesi dileğinde bulundu.

Turnuvada bir şampiyonluk kazanmaktan ziyade en sabırlı, en centilmen ve en başarılı takımların ortaya çıkacağına dikkati çeken Taştan, "Bu turnuva futbol oyunundan ziyade gençler arasında  kardeşliği dayanışmayı güçlendirmesi ve dostluklarımızı pekiştirme özelliğinde olmasını diliyorum" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da turnuvanın amacının birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu belirtti.

Tollu, belediyelerin kentlerin fiziki şartlarını iyileştirmesinin yanında kentte yaşayan insanların birliğinin dirliğinin sağlanmasının da önemli rolu olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan 24 takım temsilcilerine birer futbol topu armağan edilirken, turnuvanın ilk maçına çıkan Güneyli Mahalle muhtarı Abdullah Kurt tarafından Kaymakam Osman Taştan ile belediye başkanı Mükerrem Tollu'ya birer forma hediye etti.

Turnuvanın başlama vuruşuyla ilk maç Güneyli ve Dağlı Mahalleleri arasında başladı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi 1. Yayla Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement