Ensarioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ensarioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ensarioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

25.03.2014 13:06

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor.

Ensarioğlu, Hazro İlçesine bağlı Çubuklu, Dadaş, Kırmataş Köylerinin yanı sıra Kocaköy İlçesine bağlı Çaytepe ve Şerifoğlulları Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Köylü vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan başkan adayı Ensarioğlu ve beraberindekiler vatandaşlar ile selamlaştı.

Ensarioğlu, köy ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmasında eski dönemlerde yaşanan sıkıntıların Ak Parti iktidarından sonra çözüldüğünü ifade ederek özellikle köy ve mezra gibi yerlerde yaşamın çok zor olduğunu bu gün ise çözüm süreci kapsamında her köy artık güvenilir ve yaşanılır hale geldiğini söyledi. Bu rahatlığın Ak Parti hükümeti tarafından sağlandığını açıklayan Ensarioğlu, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Hazro İlçesine talip olduklarını Ak Belediyecilik sisteminin gelebilmesi için halkın destek vermesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ensarioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement