Engelliler Federasyonu Birliği Engelli Ailelerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Engelliler Federasyonu Birliği Engelli Ailelerle Kahvaltıda Buluştu

Engelliler Federasyonu Birliği Engelli Ailelerle Kahvaltıda Buluştu

Sakarya Engelliler Federasyonu Birliği Genel Başkanı Rıdvan Çam Sakarya'da engelli aileler ile biraraya geldi.

04.09.2013 16:29

Sakarya Engelliler Federasyonu Birliği Genel Başkanı Rıdvan Çam Sakarya'da engelli aileler ile biraraya geldi. AKM'de gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya engelli bireyler ve aileleri ile çok sayıda siyasi katıldı.

AKM'de yapılan programa Sakarya Engelliler Federasyonu Birliği Genel Başkanı Rıdvan Çam, Sakarya Engelliler Federasyonu Birliği Başkan Vekili İbrahim İşçi, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, MHP Adapazarı Belediyesi Başkan Aday Adayı Hasan Pınarcı, MHP Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Acartürk Gezer, çok sayıda engelli ve aileleri ile birlikte işadamı Enver Toçoğlu katıldı.

Kahvaltıda Açılış konuşmasını yapan Sakarya Engelliler Federasyonu Birliği Genel Başkanı Rıdvan Çam, "Engellileri kongrelerde veya mitinglerde hatırlamak yetmez. Onlar özel kişilerdir. Her gün hatırlanması gerekir. Her birey birer engelli adayıdır. Onun için engellileri her gün hatırlamamız gerekir. Bu vesileyle sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de," Hendek Belediyesi olarak Sakarya'da, Türkiye ve Türkiye'nin dışında engelli vatandaşlar için adımlarımızı sağlam atıyoruz. AK Parti hükümeti zamanında ilk engelsiz kent projesini Hendek Belediyesi başlattı. 2 katlı yerlere asansör koyma zorunluluğu getirdik. Yürüme engeli olan vatandaşların yürümelerini kolaylaştırdık. Orta Asya'daki ülkelere engelli vatandaşlar için akülü arabalar gönderdik. Görme engelli vatandaşlar için bilişim sınıfları kurdurduk. Özellikle Van depreminde engelli vatandaşlar için 50 adet tekerlekli sandalye gönderdik ki vatandaşlar rahat etsinler. Biz engelli vatandaşlar için çalışmaya varız, her zaman da çalışacağız. Engelli vatandaşlarımı hiçbir zaman mağdur etmeyeceğim. Bu vesileyle hepinizi selamlıyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından birlikte yapılan kahvaltının ardından program sona ererken bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Federasyonu Birliği Engelli Ailelerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement