Engelli Derneklerinden Kurt'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelli Derneklerinden Kurt'a Ziyaret

Engelli Derneklerinden Kurt\'a Ziyaret

Eskişehir'de faaliyet gösteren engelli dernekleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

09.05.2014 19:55

Eskişehir'de faaliyet gösteren engelli dernekleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurt'a görevinde başarılar dileyen dernek başkanları, Odunpazarı Belediyesinin başarılı çalışmalara imza atacağı inancında olduklarını bildirdi.

Kurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli vatandaşların eğitim ve sağlık hizmetleri yanında günlük yaşamın tüm olanaklarından gerektiği ölçüde yararlanabilmeleri ve özel gereksinimlerinin de göz önünde bulundurularak, yeteneklerinin geliştirilmesinin bir insanlık görevi olduğunu kaydetti.

Ziyarete, Engelliler Dernek Başkanı Cafer Eşen, Umudun Çocukları Derneği Başkanı Gülcan Karakuş, Damla Özgereksinimliler Derneği Başkanı Emel Kapanoğlu, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinatörü Kemal Yıldırım, Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Çiğdem Çalışır, Yetişkin Zihinsel Kadınlar Derneği Başkanı Filiz Şide, Otistik Çocuklar Farkındalık Derneği Başkanı Telat Türeli, Eskişehir Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban ve İşitme Engelli Çocuğu Olan Aileler Dernek Başkanı Atiye Yıldırım katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Derneklerinden Kurt'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement