Emniyet Müdürlüğü'nden Üçüncü Ağaç Dikimi Şenliği - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürlüğü'nden Üçüncü Ağaç Dikimi Şenliği

Emniyet Müdürlüğü\'nden Üçüncü Ağaç Dikimi Şenliği

168.Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında Geleneksel 3.Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "Darendelilerle el ele olup hep birlikte etkinliğimiz bir hafta boyunca devam edecektir."

05.04.2013 18:20

Türk Polis Teşkilatı'nın

168. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında Geleneksel 3. Ağaç Dikimi Şenliği Yapıldı

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "Darendelilerle el ele olup hep birlikte etkinliğimiz bir hafta boyunca devam edecektir. Senin de bir ağacın olsun parolasıyla bu alana ağaç dikiyoruz. Öğrencilerle fidan dikerek yeşil anları çoğaltmayı hedefliyoruz. Darende de 3.sünü oluşturduğumuz polis hatıra ormanı geçtiğimiz yıl teşkilat mensuplarımızın yanı sıra kamu görevlileri ve yine öğrencilerin ve vatandaşlarımızın da desteği ile ağaçlandırmıştık. Ormanımızın bakımını yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarla ormanımızı zenginleştiriyoruz. Şu ana kadar 5 bin 400 metre kare alana çam, kayısı,ardıç,meşe, ceviz ektik.Şimdi ise bin adet çam dikiyoruz. Burasını hem yeşillendirdik hem de vatandaşlarımızın hizmetine piknik alanı olarak da sunuyoruz. Darende ilçe merkezinde Darende Lisesi, Anadolu Lisesi, Birgül Lisesi, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve vatandaşlarımızın katkılarıyla 3 yıl içinde yaklaşık 3 bin adet fidan diktik" dedi.

Ağaç dikimine Emniyet Müdürü Salih Köken, Belediye Başkan Vekilleri Mehmet Karcı, Yaşır Çalık, Jandarma Komutanı Hacı Güneşli, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gürcü,AK Partri İlçe Başkanı Süleyman Şimşek

Karakol Amiri Amir Cemil Şen, polisler ve öğrenciler katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürlüğü'nden Üçüncü Ağaç Dikimi Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement