Emekli Polis Ölüm Saçtı - Son Dakika
Yerel

Emekli Polis Ölüm Saçtı

Emekli Polis Ölüm Saçtı

Eşiyle Tartışan Optikçiyi Öldürdü, Çalışanını Yaraladı

07.03.2011 14:10

Kırıkkale'de bir pasaj içinde bulunan optikçiye giden eşinin işyeri sahibi ve çalışanı tarafından çıkan tartışma sonucu tartaklandığını öğrenen emekli polis memuru Bekir Taşçıgil dehşet saçtı. İddiaya göre eşinin tartıştığı optikçiye giden Taşçıgil, çıkan tartışma sonucu optik sahibi Murat Kaynatır ile çalışanı Emrah Kaçmaz'a kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Kaynatır hastanede can verirken, ayağından yaralanan Kaçmaz ise tedavi altına alındı. Kaçan zanlı ise polis tarafından yakalandı.

Olay, Kırıkkale'nin Zafer Caddesi üzerinde bulunan Gökbulut pasajında Yiğit Optik'te bugün saat 11. 15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre emekli polis memuru Bekir Taşçigil'in (55) eşi Dilek Taşçigil, geçtiğimiz cuma günü gözlük almak üzere pasajda bulunan optikçiye girdi. Dilek Taşçıgil, işyeri sahibi ve çalışanının birlikte kendisiyle tartışması sonucu tartaklandığını eşine anlattı. Bu duruma sinirlenen emekli polis memuru Taşçıgil, bugün saat 11. 00 sıralarında fatura tahsildarı olarak çalıştığı işyerinden ayrılıp, optikçiye giderek tartışmaya başladı. Taşçıgil'in "Eşimi neden tartakladınız, gücünüz ona mı yetti?" dediği öğrenildi.

Karşılıklı çıkan tartışma sonucu emekli polis memuru Bekir Taşçigil, bu sırada tekrar çalıştığı işyerine giderek beylik tabancasını altı. Optikçiye gelen Taşçigil'in kurşunlarına hedef olan optik sahibi Murat Kaynatır (35) vücudunun üç yerine kurşun isabet ederken, çalışanı Emrah Kaçmaz (24) ise bacağından yaralandı. Pasaj içinde ağır yaralanan optikçi Murat Kaynatır ile çalışanı Emrah Kaçmaz 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kaynatır, yolda 112 Acil Servis ekipleriyle hastanedeki doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp can verdi. Bacağından yaralanan Emrah Kaçmaz'ın ise tedavisi devam ediyor.

İşlediği cinayet sonrası kaçmaya çalışan zanlı Bekir Taşçıgil ise Çarşı Cami yakınlarında polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı. Taşçıgil'in ifadesinde, ?Optik'te bulunanlar Cuma günü eşimi tartaklamışlar. Neden böyle yaptıklarını öğrenmek için gittim, Bana 'sen kimsin, asarız, keseriz' gibi ifadeler kullandılar. Bunun üzerine işyerime gidip, tabancamı alarak tekrar geri döndüm. Yine bana kafa tutarak tehdit ettiler. Bunun üzerine ben de rastgele ateş ettim" dediği öğrenildi. Zanlı Taşçıgil, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Emekli Polis Ölüm Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement