Emekli Öğretmen Kişisel Karma Resim Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Emekli Öğretmen Kişisel Karma Resim Sergisi Açtı

Emekli Öğretmen Kişisel Karma Resim Sergisi Açtı

Mersin’in Erdemli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Emine Kurtulan Sanat Evi kursiyerlerinden emekli öğretmen Ayşe Uçar ilk kişisel sergisini Ajans Damla sergi ve teşhir salonunda açtı.

27.05.2014 10:30

Mersin'in Erdemli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Emine Kurtulan Sanat Evi kursiyerlerinden emekli öğretmen Ayşe Uçar ilk kişisel sergisini Ajans Damla sergi ve teşhir salonunda açtı.

Açılışta konuşan Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Okur, "Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde bu yıl bir ilki yaşıyoruz. İlk defa bir kursiyerimiz ve aynı zamanda hepimizin öğretmeni olan Ayşe Hanım'ın kişisel sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Halk Eğitim Merkezi olarak 3 yıldır devam eden bir kursiyerimizin sergisini açmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu mutluluğu bize yaşattığı için kurs öğretmenimiz Emine Kurtulan ve mekan noktasında da bizlere yardımcı olarak iş yerini bize tahsis eden Oktay İnce'yi ve Ajans Damla Ailesini tebrik ediyorum" dedi.

Katılımdan dolayı bütün herkese teşekkür ettiğini belirten Ayşe Uçar'da, "Bu benim ilk kişisel sergim. 3 yıldır resimle uğraşıyorum. Sergiyi açmamızda emeği geçen ve buraya gelerek bizi mutlu eden herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ressam Uçar, sergiye ev sahipliği yapan eski öğrencisi Oktay İnce'ye kendi yaptığı bir tablo ile teşekkür etti.

Uçar'ın hediyesini alarak elini öpen İnce ise, "Kendisine böyle bir davranıştan dolayı çok teşekkür ederim. Ayşe Hanım ilkokuldan benim öğretmenim. Bu gün de bu şekilde iş yerimizde bir sergi açtığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni mesleğinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

43 eserin bulunduğu sergiyi Erdemli Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç, Cumhuriyet Halk Partisi Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ile yönetimi, iş adamlarından Orhan Türker, Halil Dölek, sanatçı Uçar'ın dostları ve sanatseverler ziyaret etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Öğretmen Kişisel Karma Resim Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement