Emd Yönetimi, Esbaş Ceo'su ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Emd Yönetimi, Esbaş Ceo'su ile İftarda Buluştu

Emd Yönetimi, Esbaş Ceo\'su ile İftarda Buluştu

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi yönetimi ve üyeleri, ESBAŞ CEO’su Faruk Güler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

08.06.2017 12:17

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi yönetimi ve üyeleri, ESBAŞ CEO'su Faruk Güler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi yönetimi ve üyeleri, ESBAŞ CEO'su Dr. Faruk Güler'in de katılımıyla bir iftar programı tertip etti. İftarın ardından Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan dernek faaliyetlerini paylaştı. ESBAŞ CEO'su Dr. Faruk Güler de, projeler hakkında bilgi verdi. Güler, belirlenen 600 bin metrekarelik alana toplamda 2 bin 400 civarında konut yapacaklarını ifade ederek, "Bölgenin imar planları yapılırken arazinin 350 bin metrekaresi yeşil alan ve sosyal yaşam alanlara bırakıldı, geriye kalan 250 bin metrekaresi ise konut alanı olarak ayrıldı. Ortaya 2 bin 250 konutun yapılabileceği bir plan çıktı. Oraya Yüksek Vadi Evleri ismini koyduk ve o evlerin 994 tanesini yaptık, geliştirdik ve yaşama açtık. Proje 4 ayrı kule halinde yüksek standartlarda gerçekleştiriliyor. Projeyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliğin binaların ve otopark alanlarının oranının yüzde 28 olup, geriye kalan ortak yaşam alanlarının ve yeşil alanların oranının yüzde 72" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emd Yönetimi, Esbaş Ceo'su ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement