Elazığlı Esnaf'tan 'Kömür Yardımı' Eleştirisi: "Alamayanların Kapısının Önünde Kömür Yok. Ama Doğal Gaz Yakan Binaların Hepsinde Kömür Yığılmış" - Son Dakika
Yerel

Elazığlı Esnaf'tan 'Kömür Yardımı' Eleştirisi: "Alamayanların Kapısının Önünde Kömür Yok. Ama Doğal Gaz Yakan Binaların Hepsinde Kömür Yığılmış"

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal’ın dinlediği esnaf, deprem sonrası yapılan TOKİ konutlarının yer seçimini eleştirerek, “Hangi vekil nereden arsa aldıysa, TOKİ’yi oraya sürüklediler. Depremin bize yapmadığını bunlar yaptı" dedi. Kömür yardımlarında ihtiyaç sahiplerine kömür verilmediğini ileri süren esnaf, “Kömür alamayan insanların kapısının önünde kömür yok. Ama şehir içinde doğal gaz yakan binaların hepsinde kömür yığılmış” diye konuştu.

28.12.2022 17:17  Güncelleme: 17:29

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal'ın dinlediği esnaf, deprem sonrası yapılan TOKİ konutlarının yer seçimini eleştirerek, "Hangi vekil nereden arsa aldıysa, TOKİ'yi oraya sürüklediler. Depremin bize yapmadığını bunlar yaptı" dedi. Kömür yardımlarında ihtiyaç sahiplerine kömür verilmediğini ileri süren esnaf, "Kömür alamayan insanların kapısının önünde kömür yok. Ama şehir içinde doğal gaz yakan binaların hepsinde kömür yığılmış" diye konuştu.

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, esnaf ziyareti yaparak sorunlarını dinledi.

Bir esnaf, deprem sonrası yapılan TOKİ konutlarının yer seçimini eleştirerek, "Hangi vekil nereden arsa aldıysa, siz iyi bilirsiniz avukatlık yapmışsınız. Kamu kurumlarını alıp, oraya sürüklediler. Nerede arsa aldılarsa, TOKİ'yi oraya sürüklediler. Sonumuz bu işte. Depremin bize yapmadığını bunlar yaptı. Devamlı CİMER'e yazıyorum, karşımızda muhatap kalmadı. Aslında ben genç siyasetçi istiyorum. Sizin gibi gençleri istiyoruz. Cüretkar, atik siyasetçiler istiyoruz. Artık sinen bir demokrasi istemiyoruz. Niyetimiz o. AKP'ye de üye olmuşum, nasıl olmuşum onu da bilmiyorum. Nasıl sileceğim onu da bilmiyorum" dedi.

"KÖMÜR YARDIMI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAPILMIYOR"

Elazığ'da yapılan kömür yardımlarında ihtiyaç sahiplerinin gözetilmediğini dile getiren esnaf, "Kömür alamayan insanların kapısının önünde kömür yok. Kesrik, Aksaray, Zafran mahalleleri. Buralarda kömür var, doğal gaz yok. Ama şehir içinde doğalgaz yakan binaların hepsinde kömür yığılmış. ve ben gidip paramla satın aldım. Bu çok büyük bir sorun bunu kaydedebilirsiniz, ispatlarız resmi de var bende" dedi.

Başka bir esnaf da işlerinin sıkıntılı olduğunu, satış yapamadığını ve ürünü satsa bile yenisini alamadığını dile getirerek, "Sattığımız malzemeleri yerine koyamıyoruz. Dükkanın bir tarafı beyaz eşya dolu, ama biz satış yapamıyoruz. Satsak da yerine yenisini alamıyoruz" diye konuştu.

Elazığlı Esnaf\'tan \'Kömür Yardımı\' Eleştirisi: "Alamayanların Kapısının Önünde Kömür Yok. Ama Doğal Gaz Yakan Binaların Hepsinde Kömür Yığılmış"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Elazığlı Esnaf'tan 'Kömür Yardımı' Eleştirisi: 'Alamayanların Kapısının Önünde Kömür Yok. Ama Doğal Gaz Yakan Binaların Hepsinde Kömür Yığılmış' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement