El İşi ve Matematik Sergisi - Son Dakika
Yerel

El İşi ve Matematik Sergisi

El İşi ve Matematik Sergisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyü ortaokulu ve ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan el işi ve matematik sergisi törenle açıldı.

11.06.2014 16:54

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyü ortaokulu ve ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan el işi ve matematik sergisi törenle açıldı.

Kutluhallar köyünde Matematik Öğretmeni Serpil Çakmak ve Okul Öncesi Öğretmeni Elif Özön koordinatörlüğünde 6, 7 ve 8. Matematik sınıfı öğrencilerinin Matematik projeleri ve ana sınıfı öğrencilerinin el işi ürünlerinden oluşan serginin açılışını Kaymakam Fethi Savran ve Garnizon Komutanı Ahmet Özenç birlikte yaptı.

Matematik Öğretmeni Serpil Çakmak, ilçede Matematik Sergisinin ilk defa açıldığına vurgu yaparak," Matematik sergisini açmamızın amacı öğrencilerin Matematiği yaparak, yaşayarak öğrenmesine imkan sağlamak. Öğrenciler Matematik için," Soyut, anlamıyoruz" derler. Bizde çeşitli ürünler yaparak anlamayı biraz daha kolaylaştırmak ve soyutlaştırmak için bu sergiyi gerçekleştirdik." dedi.

Daha sonra sergiyi gezen Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci sergilenen ürünler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar.

Sergi sonunda davetlilere öğrenci annelerinin hazırladığı gözleme ve ayran ikram edildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El İşi ve Matematik Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement