Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Türk Chopper üyeleri Gürkan'ı ziyaret etti.

15.07.2014 16:27

Türkiye'nin en büyük motosiklet kulübü Türk Chopper'ın Edirne temsilciliği üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Türk Chopper Edirne Koordinatörü Bülent Tomruk ve Disiplin Sorumlusu Hasan Boyacıoğlu'nu makamında kabul eden Gürkan,  motosikletler konusunda bilinçli hareketleri olan kulübe katkı sözü verdi.

Boyacıoğlu da Türk Chopper Motosiklet Kulübü'nün temsilciliklerinin bulunduğu diğer illerde de illerin tanıtımları için kulüp ve yerel yönetimlerin işbirliği yaptıklarını söyledi.

Daha sonra Boyacıoğlu ve Tomruk, Başkan Gürkan'a plaket sunmasının ardından Gegeoğlu'nu da ziyaret etti.

-Türkiye'nin en genç milletvekili "Edirne Gönüllüsü" oldu

Edirne Gönüllüleri 2. Yaz Okulu öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit ile bir araya geldi.

Edirne Gönüllüleri Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin en genç milletvekili ile sohbet etme imkanı bulan Edirne Gönüllüleri 2. Yaz Okulu öğrencileri, gençlerin siyasete aktif katılımı hakkında bilgi aldı.

Siyasete başlarken yaşadıklarını gençlerle paylaşan AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, hayatın akışını aktif gençlerin değiştirebileceğini vurguladı. Sorumluluk almanın hayatta başarının ilk adımı olduğunu ifade eden Macit, "Temel mesele risk alabilmektir. Sorumluluk almak hayatta başarının ilk adımıdır. Bir milletvekilinin gündemi de o toplumun gündemi olmalıdır. Benim sorunum diye bir şey yoktur. Bir sorun varsa bu hepimizin sorunudur. Genç nesil sistemin kapısında değil, sistemin içinde olmalıdır" dedi. Ayrıca, üniversitelerin meslek edindirme kursları olmadığını, toplumsal sınıf atlama aracı olduğunu ve bu bilinçle hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin en genç Milletvekili Bilal Macit, program sonunda Edirne Gönüllüleri ailesinin bir üyesi olmaktan ve yaz okulu programına davet edilmekten mutluluk duyduğunu twitter hesabından duyurdu.

- Sırbistan Novipazar Gülistan İlahi Grubu Selimiye Meydanı'nda konser verdi.

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Edirne'ye gelen Novipazar Gülistan İlahi grubu, Selimiye Meydanı'nda konser verdi.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi grubunu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'da izledi.

Konser sonunda, Şahin ve  Gürkan, Gülistan İlahi Grubu üyelerine teşekkür ederek, ayrı ayrı kırmızı gül takdim ettiler. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement