Ecevit, Ölümünün 7. Yılında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ecevit, Ölümünün 7. Yılında Anıldı

Ecevit, Ölümünün 7. Yılında Anıldı

DSP İl Örgütü, eski Genel Başkan ve Başbakanlardan merhum Bülent Ecevit'in 7.ölüm yıl dönümü dolayısıyla Hamamyolu Caddesi'nde fotoğraf sergisi düzenlendi.
Açılış öncesi bir konuşma yapan DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, Bülent Ecevit'in...

08.11.2013 16:48

DSP İl Örgütü, eski Genel Başkan ve Başbakanlardan merhum Bülent Ecevit'in 7. ölüm yıl dönümü dolayısıyla Hamamyolu Caddesi'nde fotoğraf sergisi düzenlendi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, Bülent Ecevit'in ölümünün 7'nci yılı dolayısıyla önce Reşadiye Camii'nde mevlit okuttuklarını, sonrasında resim sergisi düzenlediklerini, 3 bin kişiye de pilav dağıttıklarını söyledi. Bekler, şöyle konuştu:

"Ecevit'in anısına düzenlenen bu etkinlik beni çok duygulandırdı. Biz kaçanlardan değiliz, sonuna kadar partimizin arkasında olduk. Çok duyguluyum, zor konuşuyorum. 1987 yılından bu yana buradayım, her şeyi ile uğraştım. Hiç pişman değilim. Hiçbir zaman profesyonel olmadım. Eskişehir halkının katılımı yoğundu, herkese çok teşekkür ediyorum."

"MUHALEFET YAPAMIYORLAR"

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova ise, "Ecevit'i tanımlamaya gerek yok, Ecevit'e, onun dürüstlüğüne her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç var. Ona özlemimiz her geçen gün büyüyor" şeklinde konuştu.

Son dönemde gündemde olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evlerde kızlı erkekli kalınmasına ilişkin açıklamalarına değinen Tambova, "Öğrencilere yönelik çirkin söylemler bizi rahatsız ediyor. Artık öğrencilerin özel yaşamına kadar müdahale edilmeye başlandı. Bunlar ana muhalefet partisinin görevini yerine getirememesinden kaynaklanıyor" dedi.

Tambova, "Atatürkçülük ve laiklik ilkesini DSP sonuna kadar koruyacaktır. Bu organizasyonu düzenleyen DSP İl Örgütü'ne teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ecevit, Ölümünün 7. Yılında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement