Dünya Engelliler Günü'nde Urla'da Engelli ve Potansiyel Engelliler El Ele - Son Dakika
Yerel

Dünya Engelliler Günü'nde Urla'da Engelli ve Potansiyel Engelliler El Ele

Dünya Engelliler Günü\'nde Urla\'da Engelli ve Potansiyel Engelliler El Ele

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile unutulmaz bir gece düzenlendi.
İskele Urit Restoran'da yapılan etkinliğe çok sayıda engelli, engelli ailesi, Urlalı ve çevre...

04.12.2013 16:15

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile unutulmaz bir gece düzenlendi.

İskele Urit Restoran'da yapılan etkinliğe çok sayıda engelli, engelli ailesi, Urlalı ve çevre ilçelerden katılımcılar yer aldı. Bu güne özel hazırlanan yoğun programda birçok hazırlık yapıldı. Bugünün farkı olarak annesi ve babası işitme engelli olan Gençlik Meclisi üyesi Barış Budak sunuculuk yaptı. Geceye ev sahipliğini yapan Urla Belediye Başkanı ve Urla Kent Konseyi Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Harika Külçür yaptığı konuşmada bir engelliye daha örnek olmak, yaşama sevinci olmak için çaba harcadığını belirtti.

Güneşyolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan grubun özel performansı izleyicilerden büyük beğeni topladı. Gecede, Ece Baş'ın özel jimnastik gösterisi ve Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği engelli ve destekçilerinin güzel etkinliği görülmeye değerdi. İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Grubu'nun kadife sesleri etkinliğe katılanlara keyifli saatler yaşattı. Engelli Meclisi Başkanı Harika Külçür "Urla'ya Özlem" adlı kendi bestelediği şarkıyı seslendirdi ve büyük alkış aldı.

Gece sonunda etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu etkinliğe destek verenlere teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Engelliler Günü'nde Urla'da Engelli ve Potansiyel Engelliler El Ele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement