DSP Genel Başkanı Masum Türker Urla'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

DSP Genel Başkanı Masum Türker Urla'yı Ziyaret Etti

DSP Genel Başkanı Masum Türker Urla\'yı Ziyaret Etti

30 Mart yerel seçimleri öncesi İzmir’e gelerek adaylarına destek veren Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker Urla’yı ziyaret etti.

17.03.2014 10:46

30 Mart yerel seçimleri öncesi İzmir'e gelerek adaylarına destek veren Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker Urla'yı ziyaret etti. DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, yeni seçilen İlçe başkanı Senem Yılgör ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Genel Başkan Türker, DSP'nin birleştirici bir parti olduğunu vurgulayarak "Biz dayatmayla değil halkın sevdiği ve istediği başkanlarla yürüyoruz" dedi.

DSP İzmir İl Teşkilatı üyeleri ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Karakülçe ile birlikte Urla'ya gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker, İzmir'de partiye yeni katılanlarla güzel bir uyum yakaladıklarını dile getirerek "DSP'den aday olmakla diğer partilerden aday olmanın farkını başkanlarımız 30 Mart'tan sonra daha iyi anlayacaklar. Çünkü biz başkanlarımızı yalnız hizmet ile ilgili işlerle izleriz. Onlardan başka taleplerimiz olmaz. Bizim partinin en önemli yapısı halka hizmet ve halka hizmeti daha yaygın hale getirmektir" dedi.

DSP'nin birleştirici bir parti olduğunu vurgulayan Genel Başkan Türker, "Bu seçimlerde büyük bir mücadele veriyoruz. Seçime 15 gün kala baskılar daha da artacaktır. Ancak şu çok açıktır ki, sayın belediye Başkan adayımız Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları, gönüllüleri, partililerimizin yaptıkları şey Türkiye'de ve özellikle İzmir'de bölünmeyi engelleyip bütünleşmeyi sağlıyor. Asıl bölünme halka bazı isimleri dayatmaktır. Bölmeyin diyenler aslında siz aklınızı kullanmayın bizim gösterdiğimizin peşinden gidin ki bu iş yine olsun demek istiyorlar. Peki bu ne zamana kadar böyle gidecek? İzmir bugün eğer çok başarılıyla neden başarılı belediye başkanlarını değiştirdiniz? Gerekçeleriniz neydi?. Artık bu dayatmalara son vermek lazım. İzmir Türkiye'de siyasi yapıya yöne veren, o yönde hareket ettiren bir yer olmuştur hep. Yerel seçimlerde de İzmirlilerin ve Urlalıların en doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır. Sayın Başkanımız Selçuk Karaosmanoğlu ve ekibinin de bu seçimlerden başarıyla çıkacaklarına inanıyorum" dedi. Urla ilçe teşkilatı başkanlığına yeni seçilen Senem Yılgör'e de başarılar dileyen Türker, "Biz kadınlarımıza kotayla sınırlamayız. Partimizin her kademesinde kadınlarımız vardır ve kadınlarımızın bu varlığı partimize güç katmaktadır" dedi.

Karaosmanoğlu, "Değerli Genel Başkanımızın liderliğinde Urla'da seçimleri yine kazanıp başarının onurunu birlikte paylaşacağız" diyerek Genel Başkan sayın Masum Türker'in ziyaretinin kendilerine güç verdiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı ve Başkan adayı Selçuk Karaosmanoğlu ile birlikte İskele ve Çeşmealtı sakinlerini selamlayan DSP Genel Başkanı Masum Türker daha sonra Urla'dan ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Genel Başkanı Masum Türker Urla'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement