Didim'de Gönüllüler Engelliler İçin Kulaç Attı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Gönüllüler Engelliler İçin Kulaç Attı

Didim\'de Gönüllüler Engelliler İçin Kulaç Attı

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu’nun Didim’de yaşayan engelliler yararına bu yıl 4.kez düzenledikleri yüzme etkinliği hafta sonu gerçekleştirildi.

08.09.2014 18:03

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu'nun Didim'de yaşayan engelliler yararına bu yıl 4.kez düzenledikleri yüzme etkinliği hafta sonu gerçekleştirildi.

İngiliz ve Türklerden oluşan 16 gönüllü yüzücü Martı Sitesi sahilinden başladıkları yüzme etkinliğini Tuntaş Otel sahilinde sonlandırdı. Yüzme etkinliğine Didim Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Botu Komutanlığı ve Didim Turizm Danışma Birimi tarafından destek sağlandı.

Sue Toft, David Ballard, Glenn Coklings, Ömer Özgür, Nusret Tankal, Ray Hagreaves, Molly Harrison, Ahmet Anılır, Osman Ayyıldız, Angela Ayres,Ziya Yerlikaya, Bedri Altıntaş, Jackie Elsmore, İlker Gönül ve Aslan Karabağlı adlı vatandaşlar engelliler için kulaç attılar.

Cankurtaran botları takibinde 13.00'da başlayan etkinlik saat 15.00'da sona erdi. Didim'de yaşayan Engelliler yararına yapılan etkinlik sonrası Belediye Başkanı A.Deniz Atabay gönüllü yüzücülere teşekkür ederek her zaman bu tür etkinliklerin destekçisi olduklarını belirtti.

Başkan Atabay daha sonra Gönüllüler Çalışma Grubu Başkanı Lynn Cole'e etkinlikleri için teşekkür ederek çiçek verdi. Gönüllüler Çalışma Grubunca yüzücüler için hazırlanan belgeler Başkan A. Deniz Atabay ve DİTAB Başkanı Sevinç Karataş tarafından takdim edildikten sonra etkinlik son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Gönüllüler Engelliler İçin Kulaç Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement