Develi Asımın Neslini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Develi Asımın Neslini Unutmadı

Develi Asımın Neslini Unutmadı

Kayseri’nin Develi İlçesi’nde Epce Ortaokulu tarafından Mustafa Aksu Kültür Merkezi’nde ‘Asımın Nesli ve Ustaları’ adında program düzenledi.

05.06.2016 15:07

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde Epce Ortaokulu tarafından Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde 'Asımın Nesli ve Ustaları' adında program düzenledi.

Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkan Vekili Hadi Turkmen, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programda SADED Başkanı Tahir Fatih Andı ve ekibi Develi İlçesi'nde sanat, düşünce ve edebiyat rüzgarları estirmesinin ardından birliğe, dirliğe, çokça ihtiyacımız olan şu günlerde millet olarak bizi biz yapan; varlık bilincimizin harcını oluşturan müstesna şahsiyetleri anlattı. Mehmet Akif'in duasıyla Asım'ın Nesli olacak, Necip Fazıl'ın emaneti Büyük Doğu'yu kuracak, Erdem Beyazıt'ın Erdemliler Hareketi'ni günümüze taşıyacak, Allah, peygamber aşkıyla İmam hatip okullarını açan Celal Hocalarını kalplerinde hissedecek bir neslin rüya olmadığının altını çizdi.

Programda konuşan Epce Ortaokulu Müdür Yardımcısı Remziye Söbe ise, "Safahat okuyan bir tek genç insan için yola revan olan, gece gündüz yorulmadan, usanmadan ülkemizin her yerine giden güzel yürekli, gayretli insanları Develi'mizde ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduk" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Asımın Neslini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement