Denizli İftarını Menderes'te Açtı - Son Dakika
Yerel

Denizli İftarını Menderes'te Açtı

Denizli İftarını Menderes\'te Açtı

Menderes Belediyesinin düzenlediği iftar organizasyonunun konuğu AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli oldu.

14.07.2014 10:03  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi'nin düzenlediği iftar organizasyonunun konuğu AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli oldu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte organizasyon alanında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Denizli'ye vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Menderes Belediyesi tarafından Gençlik Parkı'nda düzenlenen iftar organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Her gün bin kişiye verilen iftar yemeğine AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli de katıldı. Gecede Denizli'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

"BAŞKAN SOYLU BÜYÜK ŞANS"

İftar organizasyonuna katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Denizli, "Menderes'te iftarların çok güzel geçtiğini görmek beni mutlu etti. Eski Ramazan geleneklerinin burada tüm güzelliği ile yaşatılıyor olması çok güzel. Her akşam binlerce kişinin etkinliğe katılımı ise burada böyle etkinliklere olan özlemi de gözler önüne seriyor. Belediye başkanımız Bülent Soylu'ya bu özlemi sona erdirdiği için teşekkür ediyorum. Menderes için Bülent Soylu'nun büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Başkanımız beş yıllık dönemde burada önemli işlere imza atacaktır. İlk günden itibaren ilçesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Başkanımız Bülent Soylu ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

DENİZLİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin iftara katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, "Sayın milletvekilimiz İlknur Denizli yoğun programına rağmen bu gece bizlerle birlikte oldu. Kendisinin desteği bizim için çok önemli. İnşallah milletvekillerimizin desteği ile Menderesimizi İzmir'in parlayan yıldızı haline getireceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli İftarını Menderes'te Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement