Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne Öğrenci Alımı Başladı - Son Dakika
Yerel

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne Öğrenci Alımı Başladı

Deneyap Teknoloji Atölyeleri\'ne Öğrenci Alımı Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne yeni dönem öğrenci alımı için Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde çevrimiçi e-sınavları başladı. Sınavlara yaklaşık iki bin öğrenci müracaat etti. İlkokul 4. sınıf, Ortaokul 5. ve 8. sınıf Lise 9. ve hazırlık sınıfı öğrencilerin 25 Mart'a Kadar sınavlara müracaat edebileceği bildirildi.

11.03.2024 12:02  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne yeni dönem öğrenci alımı için Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde çevrimiçi e-sınavları başladı. Sınavlara yaklaşık iki bin öğrenci müracaat etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin Türkiye'nin teknoloji üreten ve geliştiren genç neslini yetiştirmeyi amaçlayan önemli bir proje olduğunu vurguladı. Sınava giren öğrencilere başarılar dileyerek, "Bu sınavdan başarılı bir şekilde çıkan öğrencilerimiz, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde robotik, kodlama, 3D tasarım gibi alanlarda eğitim alacak ve geleceğin teknolojisini üretmeye katkıda bulunacaklar" dedi.

İlkokul 4. sınıf, Ortaokul 5. ve 8. sınıf Lise 9. ve hazırlık sınıfı öğrencilerin 25 Mart'a Kadar sınavlara müracaat edebileceği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne Öğrenci Alımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement