Demokratikleşme Paketine Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Demokratikleşme Paketine Tepkiler

Demokratikleşme Paketine Tepkiler

Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 'Demokratikleşme Paketi dahilinde Andımız'ın kaldırılmasına tepki göstererek "'Türk'üm'le başlayan, 'Doğruyum'la devam eden bir andın"...

02.10.2013 16:07

Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 'Demokratikleşme Paketi dahilinde Andımız'ın kaldırılmasına tepki göstererek "'Türk'üm'le başlayan, 'Doğruyum'la devam eden bir andın kaldırılması ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacaktır" dedi.

Hamamyolu'nda bir araya gelen Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Temsilciliği'ne bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri, hep bir ağızdan Andımız'ı okudu. Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, yaptığı konuşmada, yürütülen kampanyalarla tarihi ve kutsal kavramlarının içinin boşaltılmak, inanç değerlerinin yıpratılmak, milli ve manevi değerlerin yozlaştırılmak istendiğini, millet ve devletin geleceği üzerinde kirli oyun oynandığını savundu. Dursun, "Bu paketle 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir. Bu yol, dilde ayrışma, işte ayrışma, fikirde ayrışma ve nihayetinde hedefte ayrışma yoludur" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde çocukların 'Türk'üm' demesinin, 'Doğruyum' demesinin, 'Çalışkanım' demesinin kimleri neden rahatsız ettiğini soran Dursun şunları söyledi:

"Bundan ancak Türklük şuurundan uzak, Türklerle tarihi bir hesaplaşma peşinde koşanlar rahatsız olur. Bu şüpheli paketten çıkan bir başka tuzak ise siyasi partilere üye olma yasağının kaldırılması konusunda yaşanmaktadır. 11 yıllık iktidarı boyunca ötekileştirmeyi genel kural haline getirdiler. Ayrışmayı alabildiğine körüklediler. Bitaraf olanın bertaraf edilmesini emrettiler. Özgür medyayı susturdular." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokratikleşme Paketine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement