Cumhuriyet Maydanı'nda 5 Farklı Sergi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Maydanı'nda 5 Farklı Sergi

Cumhuriyet Maydanı\'nda 5 Farklı Sergi

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı beldesinde açılan 5 farklı kursta ortaya çıkan 3 bin ürünün yer aldığı sergi Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı.

02.06.2012 11:04

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı beldesinde açılan 5 farklı kursta ortaya çıkan 3 bin ürünün yer aldığı sergi Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı.

Açılışa katılan Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, kursiyerleri tebrik ederek, "Kargıpınarı beldemiz adeta bir sanat beldesi ve Cumhuriyet Meydanı da adeta bir sanat meydanı. Burada sanata ve sanatçıya büyük değer veren belediye başkanımızı ve insanımız için gayret sarfeden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü kutluyorum" dedi.

Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin de beldelerinde kursların devam ettirileceğini belirterek, kurs ve kursiyerlere olan desteklerinin süreceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Erdemli Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Kargıpınarı Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen Ayla Gültekin usta öğreticiliğindeki 'Mutfak ve banyo takımları hazırlama', Cahide Payza usta öğreticiliğindeki 'Kırkyama

ve çeyiz ürünleri hazırlama', Ayşe Toker usta öğreticiliğindeki

'Ahşap boyama', Çağatay Uysal öğreticiliğindeki 'Resim kursu' ve Dilek Çelebi usta öğreticiliğindeki 'Transferci ile cam el dekorcu' kurslarında ortaya çıkan eserlerin yer aldığı sergi kesilen kurdele ile açıldı.

Kursu gezen protokol mensuplarına, kursiyerlerce hazırlanan çeşitli hediyelerde takdim edildi.

Kurs açılışına Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe ve eşi Hacer Özefe, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Halk Eğitim Müdürü Ömer Okur, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cevdet Kavzak ile AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul da katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Maydanı'nda 5 Farklı Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement