Cumhuriyet Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği’nin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet futbol turnuvası ödül töreni yapıldı.

29.10.2015 15:55

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği'nin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet futbol turnuvası ödül töreni yapıldı.

Oltu Gençlik Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ödül törenine ilgi oldukça yoğun oldu. Yaklaşık bir ay süren turnuva kıran kırana maçlara sahne oldu.

Cumhuriyet Futbol turnuvası kupa töreni eski milli futbolcu İlker Yağcıoğlu İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman ve il dışından gelen misafirlerin ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kupa törenin açılış konuşmasını Dernek Başkan Yardımcısı Emrah Ceylan yaptı. Ardından derneğin yapmış olduğu faaliyetlerin resimlerini sinevizyon şeklinde salondaki konuklara izletildi. Törende daha sonra İlçe Kaymakamı M. Gökhan Zengin, Genel Müdür Ahmet Ağırman, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, eski milli futbolcu İlker Yağcıoğlu birer konuşma yaptılar.

Dernek Başkanı Hikmet Şahin, İlker Yağcıoğlu'na Oltu taşı tesbih hediye etti.

Turnuvada üçüncülüğü Oğuz Otomotiv, ikinciliği Babacan Kırtasiye elde ederken, şampiyonluğu Yavuzlar Petrol kazandı. Turnuvada 32 gol ile Burak Özden gol kralı olurken, En centilmen takım İnci Köyü takımı oldu. Maçları amatör hakemlerden Raci Cengiz, İbrahim Kara, İsmail Parlak yönetti. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Muharrem Çelebi seçildi.

Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini ilçe protokolü ve misafirler verdi.

Kupa töreni sonrası Oltu Anadolu Lisesi Erzurum bar ekibi gösteri yaptı. İl encümeni Ömer Soylu'da İston Genel Müdürü Ahmet Ağırman'a Oltu taşından yapılmış Osmanlı tuğrası ve üzerine Oltu Şuğra hükümetinin mührünü hediye etti.

Eski milli futbolcu İlker Yağcıoğlu, Oltu'ya ilk kez geldiğini ve bundan son derece memnun olduğunu ifade etti

Tören sonrası 25 Martspor futbolcuları ile bir araya gelin İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman, takıma malzeme desteği sözü verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement