Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili Öğütken: "Sandıklarımıza sahip çıkalım"

18.07.2014 10:11

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Öğütken, partisinin Kırklareli İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlediği iftar programı sonrasında, cumhurbaşkanı seçiminin hizmetlerin devamı için önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'de ilk kez cumhurbaşkanını halkın seçeceğini anımsatan Öğütken, desteği ve teveccühü ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını vurguladı.

AK Parti iktidara gelmeden önce ülkede büyük problemler yaşandığını ifade eden Öğütken, şöyle konuştu:

"O problemli ülkeden bugünlere gelmek ferah içinde, refah içinde yaşamayı Allah bize nasip ettiyse böyle bir Başbakanın, böyle bir teşkilatın ve sizlerin sayesinde oldu. Türkiye artık veren el konumunda, alan el konumunda değil. Sizlerin ve yapılan hizmetlerin sayesinde. 2001 yılından önceki eğitimi, hastaneleri, ilaç almaları, yollarımızı ve her şeyi kıyaslayın. Farkı en iyi şekilde göreceksiniz."

Öğütken, Türkiye'nin gelişimi için çalışmaya devam edeceklerini aktardı. Yapılacak hizmetlerde cumhurbaşkanlığı mertebesinin büyük rol oynadığını dile getiren Öğütken, şunları kaydetti:

"Sizlerin ve halkımızın desteğiyle inşallah Başbakanımız cumhurbaşkanı olacak. Sandıklarımıza sahip çıkalım. Bu seçim son derece kolay bir seçim olacak. Sonucu son derece kolay elde edilecek. 3 tane aday var. Başbakanımızın resminin altına oyunuzu basacaksınız. Dolayısıyla kimse zorluk çekmeyecek."

İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz da teşkilat olarak cumhurbaşkanı seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement