Çubuk Belediyesi'nden Kutlu Doğum Aşı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediyesi'nden Kutlu Doğum Aşı

Çubuk Belediyesi\'nden Kutlu Doğum Aşı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde işadamları, Müftülük ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında yaklaşık 3 bin kişiye Kutlu Doğum Aşı, ayran, helva ve gül şeklinde kartela dağıtıldı.Hz.

21.04.2012 13:27

Ankara'nın Çubuk ilçesinde işadamları, Müftülük ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında yaklaşık 3 bin kişiye Kutlu Doğum Aşı, ayran, helva ve gül şeklinde kartela dağıtıldı.

Hz. Peygamber'in dünyaya gelişinin 1441. yılı münasebetiyle Çubuklu işadamları, Müftülük ve belediyenin katkılarıyla Atatürk Parkı'nda Kutlu Doğum Haftası kutlama programı düzenledi. Programa Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Yenimahalle Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, meclis üyeleri, siyasi

parti temsilcileri, belediye birim müdürleri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılışı Bekir Yılmaz İlköğretim Okul Mehteran takımının konseriyle başlarken, Hacıbayram Camii Emekli İmamlarından Bilal Demiryürek'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Hafta boyunca yapılan tüm etkinliklerde Peygamber sevgisinin salonlara sığmadığını vurgulayan Çubuk Müftüsü Canbolat, Peygamber sevgisinin meydanda yapılan etkinliğe de sığmadığını söyleyerek, "Hz. Peygamber'in, doğumunun kutlandığı bu hafta dünyanın her yerinde olduğu gibi Çubuk'ta da coşkuyla kutlanıyor.

Peygamber sevgisini salonlar almadığı gibi, meydanlarda almıyor. Bu nedenle ben Çubuklulara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan program için işadamlarına ve Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür eden Canbolat, dağıtılan aşın insanlara manevi doyum vermesini diledi. Müftünün konuşmasının ardından programı izleyen vatandaşlara gül şeklinde içerinde kırk hadisin bulunduğu kartela dağıtıldı. Sunuculuğunu Bahri Özüpek'in yaptığı program, Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Müziği Grubu ve yerel müzisyenlerden Mehmet Arıcı tarafından sunulan ilahi, kaside dinletisi ve sema gösterisiyle tamamlanırken, programın sonunda

yaklaşık 3 bin kişiye kutlu doğum aşı, ayran ve helva ikram edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediyesi'nden Kutlu Doğum Aşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement