Çiğ Köfteli Düğün - Son Dakika
Yerel

Çiğ Köfteli Düğün

Çiğ Köfteli Düğün

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Av.

21.05.2012 12:06

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Av. Hayri Haköver'in kızı Naciye Haköver, Ali Aydın ile dünyaevine girdi.

Saadet-Hayri Haköever ile Senem İsa Aydın'ın evlatları kimya mühendisi Naciye Haköver ile makina mühendisi İsa Aydın, Beyaz Saray Tesisleri'nde düzenlenen törenle dünyaevine girdiler.

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Av. Hayri Haköver ve eşi Sadet Haköver, düğün törenine gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Düğün töreninde ayrıca "Urfa Sıra Geceleri" organizasyonu ile farklı duygular yaşatılırken, konuklara çiğ köfte ikram edildi.

Genç çiftlerin nikahını Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk kıyarken, şahitliklerini Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Diyarbakır Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız ile AK Parti eski Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, Vali Hüseyin Avni Coş, evlilik cüzdanını Naciye Aydın'a vererek, "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Düğün törenine Haköver ve Aydın ailelerinin yakınlarının yanısıra AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ve sanayici Mehmet Ali Bilici, AK Parti ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğ Köfteli Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement