CHP'nin Başkan Adayı Demirci'den Etso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Başkan Adayı Demirci'den Etso'ya Ziyaret

CHP\'nin Başkan Adayı Demirci\'den Etso\'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Abdulkadir Demirci, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

10.01.2014 18:45

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Abdulkadir Demirci, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Tuncer Kızıloğlu ve parti yöneticileriyle birlikte ETSO'ya gelen CHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Demirci, Başkan Yücelik'le bir süre sohbet etti. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Abdulkadir Demirci, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin bütün ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette, Erzurum'da hayata geçirmeyi düşündükleri projelerinden söz eden Başkan adayı Demirci, sonucun Erzurum için hayırlı olmasını diledi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, Erzurum'a hizmet için yarışan herkesin ortak paydasının yine Erzurum ve Erzurum'un değerleri olduğunu belirterek, şehrin gelişmesini ve kalkınmasını hızlandıracak, 'marka şehir' imajını güçlendirecek yeni projelerin hayata geçirilmesini arzu ettiklerini dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Başkan Adayı Demirci'den Etso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement