CHP'li Demir; "Sporu ve Sporcuya Desteği Daha Çok Arttıracağız" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Demir; "Sporu ve Sporcuya Desteği Daha Çok Arttıracağız"

CHP\'li Demir; "Sporu ve Sporcuya Desteği Daha Çok Arttıracağız"

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, “50. yılda 2. lig” sloganıyla yola devam eden Muğlaspor yöneticileri ve futbolcuları ile yemekte buluştu.

02.10.2015 22:18

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, "50. yılda 2. lig" sloganıyla yola devam eden Muğla spor yöneticileri ve futbolcuları ile yemekte buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cumhur Çoban ve Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Gökalp'in de katıldığı yemekte Demir, spora ve sporcuya verilen desteklerin daha çok arttırılması gerektiğini söyledi.

1967 yılında Muğlalı sporseverlerin katkıları ile kurulan Muğlaspor, 50. yılına doğru yaklaşırken hedeflerini büyüttü. Futbol seyircisini rant kapısı ve potansiyel suçlu olarak damgalayan e-bilet ve Passolig uygulamalarını kaldıracaklarını belirten Demir, "sporda güvenli ve yasakçı anlayışa son vereceğiz. Sporcuların daha çok destekleyeceğiz, spor olanaklarına erişimde fırsat eşitliği ve kitlesel spor için daha fazla tesis sağlayacağız, sporcu sağlığı ve sosyal güvenceye ağırlık vereceğiz" dedi.

Gecede Muğlaspor yöneticileri ve futbolcuları, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne spor tesislerinin yenilenmesi konusundaki çalışmaları için teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Demir; 'Sporu ve Sporcuya Desteği Daha Çok Arttıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement