CHP Kars Belediye Başkan Adayı Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Kadınlarla Bir Araya Geldi

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Kadınlarla Bir Araya Geldi

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, partisinin Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği toplantıda kadınlarla bir araya geldi.

05.02.2014 14:31  Güncelleme: 14:38

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, partisinin Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda kadınlarla bir araya geldi.

CHP Seçim Bürosu'nda çok sayıda kadınının katıldığı toplantıda konuşan Naif Alibeyoğlu, Kars Belediyesi'nin Kadın Dostu Belediyeler arasında yer aldığını söyledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, "Kars kadın dostu kentler arasında yer alıyor. Buna rağmen Kars'ta bizim dönemimizde yapılan bir çok kadın heykeli mevcut yönetim tarafından kaldırıldı. Kars'ta bizim dönemimizde kadınlara yönelik çok sayıda etkinlikler yaptık. Ama şimdi kadınlara yönelik her hangi bir etkinliğin olmadığını görüyoruz. Biz Kars'ı yeniden festivaller kenti yapacağız" dedi.

Çok sayıda kadının katıldığı toplantıda, CHP Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu'na kadınlar sevgi gösterisinde bulundu. Salonu dolduran kadınlarla tek tek görüşen Alibeyoğlu, kadınlardan destek istedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kars Belediye Başkan Adayı Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement