CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ve Melda Onur Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ve Melda Onur Gaziantep'te

CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ve Melda Onur Gaziantep\'te

CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Melda Onur, bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Gaziantep'e geldi.
CHP İl binasında yapılan basın toplantısına CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Melda Onur'un yanı sıra CHP...

12.11.2013 12:05

CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Melda Onur, bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Gaziantep'e geldi.

CHP İl binasında yapılan basın toplantısına CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Melda Onur'un yanı sıra CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve partililer katıldı.

CHP Gaziantep İl Teşkilatı binasında basın mensupları ile bir araya gelerek basın açıklamasında bulunan CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Melda Onur, Suriye konusunda bölgede yaşanan sıkıntıları araştırarak rapor edeceklerini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekilleri ile birlikte Gaziantep'e gelecek olan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ise uçağının sis engeline takılması sebebi ile basın toplantısına katılamadı. CHP İl binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, "Bizim Gaziantep'e geliş amacımız biliyorsunuz Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin çok önemli sorunlarında Türkiye'nin her yerinde komisyonlar kurarak, milletvekillerini görevlendirerek parmak basılmadık sorun bırakmıyoruz. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde Suriyeli mültecilerle ilgili sorunların büyük bir kısmını bizlerde sizler gibi görüyoruz; biliyoruz. Birçok olayda olduğu gibi bu olayda da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu neler oluyor, mültecilerin durumu nedir? Hangi şartlarda yaşıyorlar? Yaşadıkları bölgelere ne tür sıkıntılar yaratıyorlar? Ülkemizin ekonomisine artıları eksileri nelerdir? Bu insanlar hangi şartlarda yaşıyor? Yöresel olarak başta asayiş olmak üzere diğer konularda ne tür sıkıntılar yaşanıyor? Bunun tespiti için bir komisyon kurduk. 5 arkadaş görev aldık. Bugünkü Antep'teki ziyaretlerimizde de bu görevlerimizin belki birinci aşamasını tamamlayacağız" dedi.

Bugün Gaziantep'te Nizip'te 3 kampı gezeceklerini aktaran Dinçer, "Bugün Nizip'te 3 kampı gezeceğiz. Fırsat olursa İslahiye ve Kilis'teki kamplara da gitmeyi planlıyoruz. Dün Gaziantep'teki ilk ziyaretimizi sayın valimiz ile yaptık. Sayın valimizden çok detaylı bilgiler aldık" diye konuştu.

Basın açıklaması Melda Öner ve Mehmet Şeker'in de Suriyeli mülteciler konusunda benzer açıklamalarının ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ve Melda Onur Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement