CHP Foça İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

CHP Foça İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği

CHP Foça İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça ilçe Örgütü tarafından 'birlik beraberlik ve dayanışma yemeği' verildi.

28.09.2013 14:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça ilçe Örgütü tarafından 'birlik beraberlik ve dayanışma yemeği' verildi.

Foça Liman Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe CHP Eski Grup Başkan Vekili Kıvılcım Kemal Anadol ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in yanı sıra Foça Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurtseven, CHP Foça ilçe Başkanı Günal Biçer,CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayları Celal Çankaya, Osman Mert, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, belediye ve il genel meclis üyeleri ve 500 civarında partili katıldı.

Partililere hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör göndermesinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Türkiye'nin Sosyal Güvenlik Kurumunu batırmaktan kurtaran bir Başbakana ihtiyacı olduğunu söyledi. Yapılan konuşmalar sonrasında şölen havasında geçen gecede partililer canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Partililer tarafından büyük ilgi gösterilen yemeğin açılış konuşmasını yapan CHP Foça ilçe Başkanı Günal Biçer, yerel seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, şöyle konuştu: "Foça'da tam 25 yıldır yerel iktidarın sahibiyiz. Bunu formülü bizlerin birlik içinde olmamız. Şu anda salona sığmıyoruz. Bizler birbirimize sahip çıkmalıyız. 3 tane belediye başkan aday adayımız 39 tane belediye meclis üyeliği aday adayımız var. CHP Foça'da bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bir birimize sahip çıkalım, hep beraber olalım. CHP den başka ne partimiz nede gidecek bir yerimiz var."

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de geçtiğimiz 9 Eylül tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin 90.kuruluş yıl dönümünü kutladıklarına vurgu yaparak şunları söyledi: "9 Eylülde partimizin 90. Yılını kutladık . Gururla onurla ilk genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'e layık olmaya onun gösterdiği hedefleri hep beraber yerine getirmeye ant içtik ve bu hedefleri yerine getirmek için mücadeleye devam edeceğiz. Bu gün burada olduğu gibi aday adaylarımızla, ilçe başkanlarımızla, daha önce görev yapmış belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle bir aradayız. Değerli dostlar bir arada olmak zorundayız .Başka çaremiz yok.Çünkü tarihin hiçbir zamanında olmadığı kadar, Cumhuriyetimizin değerleri, toplumumuzun birliği beraberliği, Ülkemizin itibarı ayaklar altına alınmıştır. Kim tarafından ? Bir diktatör tarafından . Bunu ancak bir arada olursak, beraber olursak aşabiliriz. 90 yıllık Cumhuriyet bu günlere kolay gelmedi . Bu mücadeleyi kanımızla, canımızla, aydınlarımızın ölümü ile, kadınlarımızın, gençlerimizin ödediği bedelle bu güne geldi . O açıdan Cumhuriyet Halk Partisine tarihsel görev düşmektedir. CHP önümüzdeki dönemde bugün en önemli ihtiyacımız olan özgürlüğü, demokrasiyi hukuku mutlaka koruyacaktır. Bunun içinde güçlü bir iktidara ihtiyaç var. Kararlı, namuslu, dürüst, çalışkan bir başbakan ihtiyaç var. Sosyal güvenlik kurumunu batırmaktan kurtaran, Türkiye'de bürokrasiye hizmet etmiş bir başbakana ihtiyaç var. Kemal Kılıçdaroğlu'na ihtiyaç var. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Foça İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement