Ceyhanspor Yönetiminden Başkan Sözlü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ceyhanspor Yönetiminden Başkan Sözlü'ye Ziyaret

Ceyhanspor Yönetiminden Başkan Sözlü\'ye Ziyaret

Ceyhanspor Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Aydar ve teknik heyet, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

10.10.2013 12:51

Ceyhanspor Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Aydar ve teknik heyet, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Mustafa Aydar, Ceyhan'da spora ve sporcuya sahip çıktığı için Başkan Sözlü'ye teşekkür ederek "Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, ilçemizde sporun gelişmesi adına her türlü desteği sunan birisidir. Ceyhan Spor'a verdiği desteğin hep arkasında durmuş, takımımızın başarılı olması için elinden geleni hep yapmıştır. Biz de sezon başında kendisine başarı sözü vermiştik. İnşallah sezon sonunda bu takımı şampiyon yapacağız. Takımımıza verdiği maddi manevi desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Eski bir Ceyhansporlu futbolcu olan ve Ceyhanspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Ahmet Cingöz ise her maça şampiyonluk havası ile çıktıklarını belirterek, "Ligdeki ilk 3 maçımızı da kazanarak 3'te 3 yaptık. Başta sporcu kardeşlerim olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda bu başarımızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında "Ceyhanspor bu yıl sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. 3 maçını da kazanarak bizlere büyük mutluluk verdi. Bu başarıda sporcu kardeşlerimizin yanı sıra Kulüp Başkanı Sayın Mustafa Aydar ve teknik heyetin de payı büyüktür. Takımın başında olan eski Ceyhansporlu futbolcu yeni Teknik Direktörümüz Ahmet Cingöz'e de başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Ceyhanspor sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhanspor Yönetiminden Başkan Sözlü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement