Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 Bütçesi 350 Bin Tl - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 Bütçesi 350 Bin Tl

Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi\'nin 2013 Bütçesi 350 Bin Tl

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurula gitti.

13.03.2013 10:45

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurula gitti.

Kooperatif binasında gerçekleştirilen 2012 yılı olağan genel kurul toplantısına Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Halk Bankası Şube Müdürü Cüneyt Öpçin, Kırklareli Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Kiraz, Edirne Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Tekirdağ Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Çorlu Esnaf Kredi kefalet Kooperatif Başkanı Osman Tunca, Malkara Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Haşim Dönmez, Vize Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Saray Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Özen, Hayrabolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ümit Gökmen, Uzunköprü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ümit Leventer, Şarköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Şemsettin Batı, Muratlı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Velişan, Zeytinburnu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Orduhan ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri katıldı.

Olağan genel kurul toplantısının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanının seçimine geçildi. Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe'nin sunduğu önerge ile Divan Başkanlığına Şarköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Şemsettin Batı getirilirken, divan üyeliğine ise Hükümet temsilcisi Devser Ovacıklı, Sami As ile Feridun Ergün oy birliğiyle getirildi. Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporu ile bilanço, gelir-gider tabloları okundu. Okunan rapor ve hesapların müzakeresinin ardından gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının devamında 2013 yılı tahmini bütçesi görüşmeye alınırken, yapılan bilgilendirmenin ardından 2013 yılı tahmini gelir-gider bütçesi 350 bin TL olarak açıklandı. Gündem maddesi oylamaya sunulurken, üyelerin tamamı gelir-gider bütçesine oy birliğiyle kabul etti. 4 Mart 2012 tarihli genel kurul kararıyla kooperatif bünyesinde oluşturulan ortaklar arası karşılıklı yardım fonunun kapatılması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Bir diğer gündem maddesinde ise Çerkezköy Gaziosmapaşa Mahallesi Güveniş Caddesi'nde kooperatife ait işyeri dükkanının en az 45 bin TL bedelle satılması için yönetim kuruluna yetki verilmesi hususu görüşüldü. Üyelerin oy birliğiyle kabul ettiği gündem maddesi kooperatife ait dükkanın satılması için yönetim kuruluna tam yetki verildi. Dilek ve temenniler kısmında konuşan Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, katılımcılara yönetimi ibra ettikleri için teşekkür etti.

13.03.2013 10: 24: 12

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2013 Bütçesi 350 Bin Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement