Çelik'li Konserde Fethiye'nin Güzelleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Çelik'li Konserde Fethiye'nin Güzelleri Seçildi

Çelik\'li Konserde Fethiye\'nin Güzelleri Seçildi

Fethiye'de yayın yapan özel bir radyo tarafından düzenlenen 9.geleneksel şenlikte pop sanatçısı Çelik sahne alırken, Fethiye'nin bay ve bayan güzelleri de seçildi.

15.06.2013 14:31

Fethiye'de yayın yapan özel bir radyo tarafından düzenlenen 9. geleneksel şenlikte pop sanatçısı Çelik sahne alırken, Fethiye'nin bay ve bayan güzelleri de seçildi.

Salı Pazarı Meydanı'nda yapılan şenlikte, pop sanatçısı Çelik, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının istek şarkılarını da söyleyen Çelik, büyük ilgiyle karşılandı. Jüri'nin daha önce yaptığı ve belirlediği bay ve bayan güzeller, podyuma alınıp jürinin önünden bir kez daha geçerlerken, bayanlarda Gamze Güven birinci, Funda Özkan ikinci, Zeynep Kavalcı üçüncü ve Şenay Özdemir'de dördüncü oldu.

Fethiye güzeli seçilen Gamze Güven'e taçını Ünlü Sanatçı Çelik takarken, ikinci güzele Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz taktı. Diğer dereceye giren güzellere ise, ödüllerini jüri üyeleri taktılar. Erkeklerde birinciliği Hakan Kurt, ikinciliği Emre Kanat, üçüncülüğü Süleyman Altındağ, dördüncülüğü ise Murat Gök kazanırken, ödüllerini yine jüri üyeleri ile, protokol üyeleri sundu.

Güzellere ödülleri verilirken, sık sık alkış yağdı. Ünlü popçu Çelik'te Fethiye'de hayranlarıyla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Gecede ayrıca, çeşitli gösterilerde sunuldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik'li Konserde Fethiye'nin Güzelleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement