Buzun Perileri, Peri Bacalarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Buzun Perileri, Peri Bacalarıyla Buluştu

Buzun Perileri, Peri Bacalarıyla Buluştu

Narmanspor bayan buz hokeyi takımı yaptığı tüm maçlarda gösterdiği büyük başarılardan dolayı Erzurum'da olduğu gibi Narman'da da gurur kaynağı oldular.

31.03.2013 19:17

Narmanspor bayan buz hokeyi takımı yaptığı tüm maçlarda gösterdiği büyük başarılardan dolayı Erzurum'da olduğu gibi Narman'da da gurur kaynağı oldular.

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyenin daveti üzerine İlçeye gelen Narmanspor Bayan Buz Hokeyi Takımı ile Narman Spor Erkek ve Bayan Curling takımı oyuncuları ilk önce Kırmızı perileri ziyaret ettiler. Buzun perileri adlarını almalarında ilham kaynağı olan Kırmızı Peri Bacalarını gezen Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen,, Narmanspor Yöneticisi ve Erzurum Temsilcisi Erdal Karahan, Narmanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yavuz Peri bacalarında gezip bol bol fotoğraf çekilerek stres attılar.Daha sonra içe merkezine gelen Narmaspor heyeti ilçe merkezinde ilçe turu yaparak Narman'ı yakından tanıma fırsatı buldular. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sporcular ilçe sakinleriyle sohbet ettiler. İlçe turundan sonra sporculara cağ döner ikram edildi. Sporcuları ilçede ağırlayan Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "Bilindiği gibi Narmanspor Bayan Buz hokeyi takımı çok ciddi başarılara imza atıyor. Bugün takımımızı Narman'da ağırlıyoruz. Buzun perilerini peri bacalarıyla buluşturduk. İlçemizi gezdik sporcularımıza birde yemek verdik. İlçe halkımız yabancı sporcularımızı merak ediyorlardı sporcularımızla Narman halkını buluşturduk. Şu kadarını söyleyelim bir ilçede Bayan Buz Hokeyi takımının kurulmasında öncelikle Sayın Burhanettin Eser'e, Kulüp Başkanımız Hüseyin Yavuz'a ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz ise, "Sporcularımızı Narman ilçesine getirerek adlarını taşıdıkları Kırmızı peri bacalarını gezdirdik. İlçemizi yakından gördüler oyuncularımız içinde moral kaynağı oldu stres attılar. Bizi ilçeye davet eden Belediye Başkanımız Yücel Ahmet İşleyen'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Narman ilçesini ve Kırmızı Peri Bacalarını gezen sporcular Peri bacalarına hayran kaldıklarını Narman halkının çok misafirperver olduklarını, Narmanspor'da oynadıkları içinde çok şanslı olduklarını ifade ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buzun Perileri, Peri Bacalarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement