Buz Hokeyi Fedarasyonu Başkanı Orhan Duman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Buz Hokeyi Fedarasyonu Başkanı Orhan Duman Açıklaması

Buz Hokeyi Fedarasyonu Başkanı Orhan Duman Açıklaması

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri Palan Otel'de bir basın toplantısı düzenledi.

20.04.2012 17:59

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri Palan Otel'de bir basın toplantısı düzenledi.

Erzurum da sürmekte olan Milli Takımlar Dünya Buz Hokeyi Şampiyonasının ve yeni Federasyonun geleceğe dair hedef ve projelerinin değerlendirildiği basın toplantısında, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, "Erzurum'a hizmet etmek için Erzurumlu olmaya gerek yok" dedi.

Toplantıya Başkan Duman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Murat Uzar, Handan Duman, Kaan Özcan, Murat Aslan, Salih Koç ve Milli Takımlardan sorumlu antrenör Tarık Göçmen katıldı.

15-21 Nisan tarihleri arasında Erzurum da gerçekleşmekte olan Dünya Buz Hokeyi Şampiyonasında 4'te 4 yaptıklarına dikkat çeken Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, "Altın madalya tarihte ilk olacak" dedi.

Şampiyonanın önemine dikkat çeken Başkan Duman, salonlara maç izlemeye gelen vatandaşların az olduğunu, ancak bu sporu ilk kez seyredenlerin de ondan sonraki süreçlerde buz hokeyine yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi.

Federasyon seçimlerine de değinen Duman; "Federasyon Başkanı Erzurumlu değil diye, Erzurum'a hizmet gelemeyecek diye bir şey yok. Erzurum'a hizmet etmek için Erzurumlu olmaya gerek yok. Kimse Erzurum'u görmezden gelemez, Erzurum da ki salonlar Türkiye'nin en önemli salonlarıdır. Hali hazır da Erzurum da 5 tane buz hokeyi salonu var. Türkiye de İzmir, İstanbul, Kocaeli, Ankara gibi illerde toplam da 5 tane salon bulunmakta. Erzurum tesisleşme anlamında büyük bir potansiyele sahip. Bizim amacımız salonları organizasyon zamanları da dolu tutmak. Yani gençlerimizin bu değerli salonlarda yetişmelerini sağlamak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buz Hokeyi Fedarasyonu Başkanı Orhan Duman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement