Bozüyük Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Bozüyük Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Ülkü Ocakları tarafından İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşlar için mevlit okutuldu.

16.12.2016 17:43

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Ülkü Ocakları tarafından İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Merkez Kasımpaşa Camii'nde akşam namazı sonrası gerçekleştirilen programa, Ülkü Ocakları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arısoy, mevlit programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena stadı yakınında ve Maçka Parkı'nda meydana gelen iki ayrı patlama sonrasında şehit olan polis memurlarımız ve sivil vatandaşlarımızın ruhuna mevlit okutmak istedik. Terör olaylarında şehit olan vatanımızın yılmaz savunucuları polis ve askerlerimiz ile Ruhi Kılıçkıran'dan, Ömer Halis Demir'e kadar tüm ülkücü şehitlerimizin ruhları şad olsun. Allah ettiğimiz duaları ve mevlid-i şerifi kabul eylesin. Ayrıca mevlid-i şerifimize katılan tüm ülküdaşlarımızdan ve katılımcılardan da Allah razı olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement