Binlerce Vatandaş Havaalanını Akın Etti - Son Dakika
Yerel

Binlerce Vatandaş Havaalanını Akın Etti

Binlerce Vatandaş Havaalanını Akın Etti

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş, partililer ve binlerce vatandaş tarafından havalimanında çiçeklerle karşılandı.

23.12.2013 13:54

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş, partililer ve binlerce vatandaş tarafından havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Havaalından izdiham yaşandığı karşılama töreninin ardından AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Togahan Reis ile birlikte uzun araç konvoyu ile kent merkezine hareket eden Başkan Bozkuş, otobüsten milletvekilleriye birlikte halkı selamladı.

Karslıların yoğun ilgi gösterdiği karşılamada kentte tur atan kalabalığıa vatandaşlar alkışlarla ve el sallayarak eşlik etti.

Daha sonra AK Parti İl Teşkilatı'na geçen Başkan Bozkuş ve Miletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekiler burada kalabalığa hitap ettiler.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş, devam eden yatırımlarının tamamlanması için göreve talip olduğunu söyledi.

Bozkuş, "Geldiğimizden bugüne kadar yaklaşık 21 projeye el attık. Bu projelerden bir kısmı tamamlandı, bir kısmının da çalışmaları devam ediyor. Fazla zaman kaybetmeden iktidar partisinin de nimetlerinden faydalanmak üzere bu projelere el attık, çok şükür belli bir aşamaya geldik. Bundan sonra da başta hükümetimizin, il teşkilatımızın ve milletvekillerimizin Ankara'daki yoğun destekleriyle geri kalan projelerimizi tamamlayacağız. En önemlisi de bundan sonra kentte yaşayan kentlinin ekonomisine katkıda bulunacak projelerimizi devam ettireceğiz. Bunlar, kentsel dönüşüm pojeleri, kentsel tasarım projesi kapsamı içerisinde düzenlemeleri olacak. Amacımız burada turist sayısını arttırmak ve buna yönelik olarak da Kars'ın ekonomisine katkıda bulunmak" dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: "Eğer biz teşkilatçıysak, AK Parti gönüldaşıysak, bu ülkeden hala umudumuz varsa ve bir şeyler bekliyorsak, Sayın başbakanımıza itibarımız hala tam olarak devam ediyorsa, AK Parti ile alakalı bu ülkenin gelecekte bir sürü beklentisi olduğunu ve AK Parti'yle gerçekleştireceğine inanıyorsak, belediye başkanı adayının, belediye başkanının kim olduğu, Ak Parti'nin milletvekilinin kim olduğu hiç önemli değil. Önemli olan olana yardımcı olmak."

AK Parti'nin belediye başkanı olmak için yarışan arkadaşlara karşı müteşekkir olduklarını ifade eden milletvekili Ahmet Arslan, "Nevzat başkanım 5 yıldır hizmet ediyor. Sağolsun bir çok proje yaptı ancak daha yapması gereken, yapmamız gereken bir çok proje olduğunu da biliyoruz. 50 yılların, 80 yılların ihmali var. Biz 80 yılların ihmalini 10 yıldır gidermeye çalışıyoruz. Biz 80 yılların geri kalmışlığını gidermek, diğer bölgelerle olan kalkınmışlık farkını gidermek ve hatta onların seviyesine gelip, onları geçmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra yürüyerek Belediye Başkanlığı Hizmet Binası'na geçen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve kalabalığa cadde de vatandaşlarda alkışlarla eşlik etti. Başkan Bozkuş ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanlığı Binası'ından ayrıldılar. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binlerce Vatandaş Havaalanını Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement