Binici: "Barış ve Dostluk Ortak Paydamız Olsun" - Son Dakika
Yerel

Binici: "Barış ve Dostluk Ortak Paydamız Olsun"

Binici: "Barış ve Dostluk Ortak Paydamız Olsun"

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

24.12.2013 17:40

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Binici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Antep halkının işgal altında gösterdiği direniş ve teslim olmamaktaki kararlılığı da Türk milletinin verdiği kurtuluş mücadelesinin kıvılcımı niteliğinde oldu.

Var olma yolunda ulus olarak büyük acıları en derinden yaşayan Milletimiz barışın ve bağımsızlığın kıymetini en iyi bilen toplumların başında gelmekte, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vecizesinde dediği gibi 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' fikrine yürekten inanmaktadır.

Dünyanın birçok yerinde yaşanan savaşlar, acı ve gözyaşı toplumları derinden etkilemektedir. Çocuklarımıza, gelecek yarınlara umutlu bakabilecekleri bir dünya bırakmak ve toplumlar için daha fazla ortak paydalar yaratılması adına hepimize görevler düşmektedir.

Bu paydaların barıştan, dostluktan, sevgiden yana olması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, onurlu mücadelemizin adsız kahramanlarına, değerli gazilerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum. Gaziantep'in kurtuluşu, kıvanç günümüzdür, bayram günümüzdür, tüm halkımıza kutlu olsun." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binici: 'Barış ve Dostluk Ortak Paydamız Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement